Logo

DECENTRALIZED CONFIDENTIAL CLOUD COMPUTING
WEB3 INFRASTRUCTURE SOLUTIONS PROVIDER

Update cookies preferences

Termeni si conditii


Site-ul etnynodes.ro este proprietatea DATABASE PRO SRL, inregistrata in Bucuresti la Oficiul National Registrului Comertului sub Nr. J40/7018/2008, avand CUI RO23744204.

Utilizarea site-ului

Acest document stabilește condițiile de acces și utilizare a site-ului de către utilizatori. Acest document reprezintă valoarea unui acord la distanță între etnynodes.ro și utilizatori, cu efect juridic de la data acceptării acestuia de către utilizatori. Utilizarea acestui site implică acceptarea implicită a termenilor și condițiilor. Termenii și condițiile pot fi modificate unilateral de către etnynodes.ro fără notificare, astfel încât este responsabilitatea utilizatorului să monitorizeze în permanență termenii și condițiile.

Politica de vanzari online

Site-ul poate fi accesat si folosit de orice vizitator care a implinit varsta de 18 ani. Solicitantul / Cumparatorul poate fi orice persoana fizica sau juridica, precum si alte tipuri de entitati asimilate persoanelor juridice. Pretul de achizitie al produselor de pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul lansarii solicitarii. etnynodes.ro poate publica pe site informatii despre produse si promotii intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Unele caracteristici sau prețuri ale produselor de pe site pot fi modificate de către vânzător fără notificare, sau pot conține erori de operare. Preturile prezentate sunt exprimate in lei (RON) si NU contin TVA. Pretul produselor este afisat pe pagina produsului si pe pagina comenzii, impreuna cu costul de transport, oriunde in granitele Romaniei. Pentru livrarile inafara Romaniei dar in interiorul Uniunii Europene costul transportului si a asigurarii vor fi stabilite de comun acord inainte de procesul de vanzare.

Comanda online

Utilizatorul poate plasa o solicitare de oferta pe site prin adăugarea produsului dorit în coșul de cumpărături, urmând să finalizeze solicitarea dupa completarea datelor de contact minimale: Nume si Prenume/Nume Companie, Numar de contact public si adresa de email publica. Solicitarea unui produs înseamnă plasarea unei comenzi sau rezervarea produsului. Prin acceptarea termenilor și condițiilor, utilizatorul își dă acordul expres pentru prelucrarea datelor sale personale, conform prezentului document. Pretul si metoda de plata sunt indicate in fiecare factura proforma /comanda. Vânzătorul va emite o factură pentru produsele solicitate, cumpărătorul fiind obligat să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislația în vigoare. Prin finalizarea solicitarii de informatii, solicitantul este de acord ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sa fie corecte si complete in momentul procesarii. Totodată, solicitantul este de acord ca etnynodes.ro să îl contacteze atunci când va fi necesar pentru finalizarea comenzii. Toate informațiile folosite pentru a descrie produsele disponibile pe site (ex. imagini) sunt folosite exclusiv în scopuri de prezentare și nu reprezintă o obligație contractuală din partea vânzătorului.

Vânzătorul poate anula solicitarea plasată de cumpărător, după notificarea solicitantului, fără nicio altă obligație, dacă apar următoarele situații:

- datele furnizate de cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;

- In cazul in care un produs nu poate fi livrat de catre vanzator, vanzatorul va informa solicitantul despre acest fapt.

Livrarea produselor

Produsele vor fi livrate la adresa mentionata de solicitant in momentul plasarii solicitarii. Produsele comandate de pe etnynodes.ro sunt livrate in toata Uniunea Europeana printr-o firma privata de curierat. Vanzatorul asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si transmiterea documentelor necesare. Costul transportului este suportat de solicitant/cumparator.

Garanția produselor

Sistemul de operare instalat pe dispozitivele hardware etnynodes.ro (UBUNTU) nu vine cu absolut nicio garanție.

După ce primiți dispozitivul de la DATABASE PRO SRL este obligatoriu să schimbați ambele portofele din fișierul de configurare din folderul mvp-pox-node cu propriile portofele. Păstrați-le în siguranță și nu împărtășiți cheile private cu nimeni.

Este obligatorie schimbarea parolei din sistemul de operare, procedura poate fi găsită pe etnynodes.ro în Ghidul de schimbare a portofelului ETHERNITY CLOUD Node.

Produsele de pe site-ul etnynodes.ro respecta toate standardele de calitate si siguranta in vigoare, acestea fiind achizitionate doar pe canalul comercial oficial al producatorilor . Service si interventiile in perioada de garantie sunt asigurate de producator, prin intermediul etnynodes.ro. Această garanție este nulă în următoarele circumstanțe:

Dacă aparatele nu sunt utilizate în conformitate cu manualul de utilizare furnizat de companie sau orice utilizare greșită.

Dacă unitatea este deteriorată după o cădere sau un șoc mecanic.

Dacă este demontat sau manipulat necorespunzator.

Orice defecțiune apăruta din cauza socurilor sau varfurilor de tensiune electrica.

În niciun caz, garanția nu acoperă daune indirecte.

In perioada de garantie, NU se va percepe nicio taxă pentru piesele sau forța de muncă implicată: doar taxele de transport vor fi plătite de consumator/cumpărător.

În cazul pretențiilor de garanție, vă rugăm să contactați etnynodes.ro

Aparatul este considerat defect dacă nu îndeplinește funcțiile indicate în manualele de utilizare, specificațiile tehnice sau orice alte documente similare furnizate cu echipamentul.

Etnynodes.ro sau producatorul echipamentului nu va fi responsabil pentru pierderea și restaurarea niciunui software sau date.