Logo

DECENTRALIZED CONFIDENTIAL CLOUD COMPUTING
WEB3 INFRASTRUCTURE SOLUTIONS PROVIDER

Update cookies preferences

Drepturi cu privire la protecția a datelor - GDPR


Etnynodes.ro doreste sa se asigure că sunteți pe deplin conștient de toate drepturile dumneavoastră cu privire la protecția datelor. Fiecare utilizator are dreptul la următoarele:

Dreptul de acces – Aveți dreptul de a solicita copii ale datelor dumneavoastră personale. Este posibil să percepem o taxă pentru acest serviciu.

Dreptul la rectificare – Aveți dreptul de a solicita să corectăm orice informații pe care le considerați inexacte. De asemenea, aveți dreptul de a solicita să completăm informațiile pe care le considerați incomplete.

Dreptul la ștergere – Aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în anumite condiții.

Dreptul de a restricționa prelucrarea – Aveți dreptul de a solicita să restricționăm prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în anumite condiții.

Dreptul de a vă opune prelucrării – aveți dreptul de a vă opune prelucrării de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal, în anumite condiții.

Dreptul la portabilitatea datelor – Aveți dreptul de a solicita să transferăm datele pe care le-am colectat către o altă organizație, sau direct către dumneavoastră, în anumite condiții.

Dacă faceți o cerere, avem la dispoziție o lună pentru a vă răspunde. Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați.

Informații pentru copii

O altă parte a priorității noastre este adăugarea protecției copiilor în timpul utilizării internetului. Încurajăm părinții și tutorii să observe, să participe și/sau să monitorizeze și să-și ghideze activitatea online.

etnynodes.ro nu colectează cu bună știință nicio Informație Personală de Identificare de la copii sub 13 ani. In cazul in care, aveti suspiciuni cu privire la faptul ca o persoana minora a furnizat acest tip de informații pe site-ul nostru, vă încurajăm insistent să ne contactați imediat și vom face tot posibilul pentru a eliminați prompt astfel de informații din înregistrările noastre.